Safari rejserSafari rejser Luk menu

Uforpligtende tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp?

Vi kontakter dig hurtigst muligt
Læs rejsebreve her
Praktisk info

Uganda Safari

Safarioplevelser i særklasse i landet, som Sir Winston Churchill rammende beskrev AFRIKAS PERLE. . .

Safari med engelsktalende guide:

Afrejse hver uge, året rundt gennemføres ved min. 2 deltagereSafari Uganda

For pragt, for varietet af form og farve, for  sit væld af brillante planter, fugle, insekter og pattedyr er Uganda  i sandhed Afrikas perle. Sådan skrev Sir Winston Churchill i sin bog ” Min afrikanske rejse”  tidligt i 1900 tallene.Mere end 50 store dyrearter findes hér i landet i fantastisk smukke safariområder, og fuglelivet hér er uden sammenligning. Mange betragter Uganda som det fineste fugleområde i Afrika med mere end 1.000 forskellige fuglearter at vise frem og med den elegante kronede trane som en værdig nationalfugl.


Uganda  udmærker sig med mere end 12 forskellige primater lige fra den imponerende bjerggorilla, den adrætte chimpanze til den charmerende lille hvidøjede bushbaby.


Meget få ting hér i livet slår gyset ved at trekke gennem regnskoven i Bwindi, dybt inde i hjertet af Afrika for så pludselig at stå ansigt til ansigt med  en bjerggorilla familie. Der er ikke et øje tørt efter en sådan oplevelse. En oplevelse som kun lader sig gøre i 3 lande i hele afrika.Andre fantastiske oplevelser er Murchison Falls National Park med sejltur på Nilen med et spektakulært landskab og masser af flodheste og nilkrokodiller, Nilens udspring, Chimpanze trekking i Kibale National Park, fantastisk smuk og oplevelsesrig sejltur på Kazinga kanalen og imponerende sejltur på Lake Mburu.


Book en Uganda safari her


Foruden alle de fantastiske oplevelser med landskaber og vilde dyr er endnu en unik attraktion. Det er Ugandas indbyggere, stolte af deres land og venlige, hjælpsomme og lette til smil. Velkommen til et af Afrikas mirakuløse skønheder.


Oplev gorillaer på Safari Uganda

Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2053

Tembo Safari, Teglmarken 149, 8800 Viborg
Telefon: +45 70 70 27 97 - Email: info@tembo-safari.dk

4.79 / 5 stjerner baseret på 37 gæsters anmeldelsers