Safari rejserSafari rejser Luk menu

Uforpligtende tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp?

Vi kontakter dig hurtigst muligt
Læs rejsebreve her
Praktisk info

Tanzania Safari

Safari i verdensklasse på Serengeti´s endeløse sletter...


Safari med lokal, engelsktalende guide:


Afrejse hver uge, året rundt gennemføres ved min. 2 deltagere.


TANZANIA Safari: Et paradis af safari rejser


I Tanzania finder vi den verdensberømte Serengeti slette, som med sine gigantiske vildtmængder er et sandt paradis for safari. Navnet ’Serengeti’ betyder på Masai ’endeløse sletter’. Dagligt græsser mere end én million gnuer og tusindvis af zebraer på de store vidder, hvor lyset ændrer sig i samme grad, som når man på safari kigger ud over et endeløst hav. Spredt over sletten kan vi se de smukke og mystiske stensætninger kaldet kopjer. 


På safari kan vi opleve leopard, gepard, flokke af løver, elefanter og bøfler og måske også den store vandring – The Migration – hvor mere end 1,3 millioner gnuer, 200.000 zebraer og 300.000 Thomson gazeller hvert år flytter sig rundt i dette mægtige økosystem efter græs.


TANZANIA Safari: Safari rejser til eftertanke


Et smukt sted, som indbyder til eftertanke og refleksion er Olduvai Gorge - stedet kaldes ’menneskehedens vugge’.  Et andet helt spektakulært naturreservat er Ngorongoro Krater – et naturfænomen i særklasse og naturligvis på UNESCOs verdensarvsliste – World Heritage Site. Krateret er en udslukt vulkan, og her kan vi på gamedrive opleve stort set alle savannens dyr og mere end 350 forskellige fuglearter – en sand safarioplevelse. Det er en helt speciel stemning man kan nyde om aftenen, når man sidder på lodgen og nyder de mange lyde fra savannen og mærker natten falde på.


TANZANIA Safari: Safari rejser med masser af dyreliv


Lake Manyara National Park ligger i Rift Valley og byder på noget af det mest fantastiske fugleliv man kan opleve - mere end 400 arter er registreret. I Lake Manyara National Park er der stor variation i landskabet – på safari kommer vi både i skov, næsten jungle, i krat og på åbne græsarealer så dyrelivet er ligeså varieret, og på safari kan vi opleve elefanter, bøfler, giraffer, næsehorn, zebraer, antiloper og mange andre dyr. Selve søen har et meget højt indhold af soda, som gør, at vandet er alkalisk, og som er med til at give de tusindvis af flamingoer deres flotte lyserøde farve.
Tarangire National Park er berømt for sine store flokke af elefanter og udover disse smukke og fantastiske dyr, byder området også på kæmpe store Baobab træer samt at væld af savannens dyr, som kommer til Tarangire floden for at drikke.Udover masser af vilde dyr og et rigt fugleliv, så kan vi i Arusha National Park opleve de smukke og sjældne sort/hvide Colobusaber. Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg knejser majestætisk kun 60 km væk – en smuk safarioplevelse.


Tanzania safari - oplev elefanter

Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2053

Tembo Safari, Teglmarken 149, 8800 Viborg
Telefon: +45 70 70 27 97 - Email: info@tembo-safari.dk

4.79 / 5 stjerner baseret på 37 gæsters anmeldelsers