Safari rejserSafari rejser Luk menu

Uforpligtende tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp?

Vi kontakter dig hurtigst muligt
Læs rejsebreve her
Praktisk info

Safari Sydafrika

Et væld af oplevelser, uendeligt smukke landskaber og legendariske Krüger Nationalpark...

Safari rejser med engelsktalende guide:

 

Afrejse hver uge, året rundt gennemføres ved min. 2 deltagere
På Manyatta Rock  Safari med afrejse d. 15 november 2017 deltager Hans, Tembo Safari som safariguide.

  

Manyatta Rock Safari  (Hans), 15 nov. 2017

 
Safari rejser til sydafrika

Naturoplevelser i særklasse kan opleves på en safari i Sydafrika – næsten alt er muligt.

De bedste og mest forskellige safarioplevelser i Afrika kan opleves i den internationalt berømte Krüger National Park – kendt for alle sine vilde dyr og afvekslende landskaber, hvor vi kører safari i åbne LandRover safaribiler. Vi bor inde i selve Krüger National Park – midt i de fantastiske naturoplevelser – ægte safari i Afrika. Panorama Route tager os til Drakens Bjergene, med Blyde River Canyon og de smukke rondaveller – fantastisk natur. Vi besøger Jane Goodall Chimpanze Eden og møder de sjove chimpanser.


 

Safari i Sydafrika kan forlænges med oplevelser i romantiske Cape Town, hvor vi blandt andet kan opleve Kap Det Gode Håb, Robben Island, The Waterfront og Table Mountain - Taffelbjerget – en metropol, som på grund af sin smukke omliggende natur tiltrækker det internationale jetset.


Fantatiske rejse- og naturoplevelser 

Den fantastiske Garden Route, som tager os fra Port Elizabeth til Cape Town, byder på naturoplevelser i særklasse: klippekyst, tidevandslaguner, skov, mose, uberørte strande, bjergpas, kalkstenshuler og vinmarker. Vi besøger romantiske Knysna, ser strudsefarm i Oudtshoorn, de kendte kalkstenshuler Cango Caves og i perioder af året måske også hvaler inden vi når Cape Town – safari i Afrika består af mangeartede oplevelser – måske også hvalsafari.


Et ophold på den smukke ø Mauritius, er en oplevelse for alle sanser – ro, afslapning og forkælelse. Øen er omgivet af azurblåt hav, smukke koralrev og et utal af sanddækkede laguner, så øen indbyder til alle former for vandsport. Der er desuden en fantastisk varieret natur at udforske, et stort udbud af wellness og en gastronomi af international klasse.Tembo rundrejsen ’Det Vilde Sydafrika’ tager dig på en smuk rejse gennem Sydafrika og spænder meget vidt fra storbybesøg over Drakensbjergene, Panorama Ruten, Krüger National Park, Swaziland, Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve, St. Lucia, Natal Drakensberg Park, Lesotho, iSimangaliso Wetlands Park til ’Jacaranda City’. Undervejs møder vi også det sagnomspundne Zulu folk – kort fortalt: en unik mulighed for at opleve det meste af fantastiske Sydafrika.


Safari Sydafrika

Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2053

Tembo Safari, Teglmarken 149, 8800 Viborg
Telefon: +45 70 70 27 97 - Email: info@tembo-safari.dk

4.79 / 5 stjerner baseret på 37 gæsters anmeldelsers