Safari rejserSafari rejser Luk menu

Uforpligtende tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp?

Vi kontakter dig hurtigst muligt
Læs rejsebreve her

OM TEMBO SAFARI

Sanne Brandi og Hans Lykke Gregersen, fotohandler-ægtepar fra Viborg, drog på safari i Afrika i 1999. Det skulle de aldrig have gjort...BIDT AF SAFARI

Hver især svært bevæbnede med kameraer , telelinser og 100 ruller film ankom vi til Nairobi, Kenya i januar 1999 fulde af forventninger. Vores safari afsluttede med besøg på det mægtige Masai Mara, og der skete noget magisk med os begge. Vi sad om aftenen rundt om bålet og lyttede til savannen. Løven brølede i det fjerne, og vi kunne høre hyænerne hyle tæt på Lodgen. Vi var fuldstændig bjergtaget.

Stilheden dér ved bålet, blandet med dyrenes lyde og tanken om, at vi var meget langt væk fra den travle hverdag, gjorde noget ved os... Ja, og så den spænding, vi oplevede på hver eneste af vores Game Drives.

Hvad mon dukker op rundt om det næste træ...?

Resultatet af den skæbnesvangre safari i 1999 blev, at vi solgte vores fotoforretning i Viborg og bosatte os i Kenya som fuldtids safariguider.

Efter mange fantastiske safarier med mere end 1.000 glade gæster er vi nu vendt hjem til Danmark og har startet Tembo Safari, ( Tembo = elefant på swahili ), med hjemsted i Viborg.

Vi er klar til at sende glade gæster på en uforglemmelig safari rejser til vidunderlige Afrika.
Vi er selv ramt af  ” den afrikanske syge ”, trangen til at vende tilbage til de endeløse sletter, og vores mål er at smitte flest mulige...

Vore safarier er med dygtige, engelsktalende chauffør-guider. Herudover vil vi selv deltage som safariguider på udvalgte safarier.


Hjertelig velkommen 
Sanne og Hans

Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2053

Tembo Safari, Teglmarken 149, 8800 Viborg
Telefon: +45 70 70 27 97 - Email: info@tembo-safari.dk

4.79 / 5 stjerner baseret på 37 gæsters anmeldelsers