Safari rejserSafari rejser Luk menu

Uforpligtende tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp?

Vi kontakter dig hurtigst muligt
Læs rejsebreve her
Praktisk info

Namibia Safari

Oplev de forhistoriske landskaber med det spændende dyre- og planteliv . . .

Safari med engelsktalende guide:

Gennemføres ved min. 2 deltagere Namibia er et mægtigt land, selv efter afrikansk målestok. Namibia dækker et område ca. dobbelt så stort som Californien men med en befolkning på blot 2 mio. Dette giver een af de laveste befolkningstætheder i verden. Det er også et "tidløst land” med en arv af stenkunst, skabt af stenalderens kunstnere og geologiske seværdigheder såsom forstenede skove, hvor forstenede træstammer kan spores over 280 millioner år tilbage i tiden. 


Klimaet er typisk for et semi-ørken land. Dagene er varme og nætterne er generelt kølige. Bortset fra de første måneder af året er Namibia generelt tørt med meget lidt regn.


Tembo Safari´s ultimative Namibia Safarier giver os chancen for at opleve dette storslåede og mindeværdige land på en meget personlig måde. Vi vil have vores egen professionelle og erfarne safari guide, som vil vise os dette enestående land. Vi vil opleve Namibia som fascinerende og stress-fri opdagelsesrejse gennem det dramatiske landskab.


Vores guide har et bredt kendskab til ethvert område og camp / lodge, som vi besøger og er klar til at dele denne lokale viden med os og gøre vores safari helt unik. 


Det siger sig selv, at vores guide ved præcis, hvad en "ægte afrikansk safari"  handler om og det vil gøre din safari til en oplevelse for livet!


Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2053

Tembo Safari, Teglmarken 149, 8800 Viborg
Telefon: +45 70 70 27 97 - Email: info@tembo-safari.dk

4.79 / 5 stjerner baseret på 37 gæsters anmeldelsers