Safari rejserSafari rejser Luk menu

Uforpligtende tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp?

Vi kontakter dig hurtigst muligt
Læs rejsebreve her
Praktisk info

Safari Kenya

Det perfekte safariland med Afrikas største koncentration af vilde dyr...


Safarirejser med lokal, engelsktalende guide


Afrejse hver uge, året rundt gennemføres ved min. 2 deltagere
På Tembo Elephant Explorer Safari med afrejse d. 18 sept. 2017 deltager Hans, Tembo Safari som safariguide.


Tembo Elephant Explorer
KENYA Safari: Safari som en rejse

Ordet ’safari’ betyder ’at rejse’ - altså Safari Kenya betyder at rejse til Kenya, og Kenya indbyder med sit behagelige klima til fantastiske rejseoplevelser. De meget forskellige og fantastiske naturscenerier samt ægte safari-stemning er kendetegnet for Kenya, hvor man finder et utrolig rigt dyreliv. De mange nationalparker byder desuden på fantastiske safarioplevelser i særklasse – også i Kenyas hovedstad Nairobi kan man opleve ægte safari i Nairobi Nationalpark.


Inden vi forlader Nairobi, vil vi besøge Shelldricks elefantbørnehave, hvor vi kan opleve de små elefanter på nært hold, Karen Blixens farm og fair trade projektet Kazuri, hvor der produceres keramiske smykker af ler fra Mount Kenya. Kazuri beskæftiger i dag 380 enlige kvinder fra slumområder i Nairobi.


Safari rejser i Kenya med nationalparker

Hver nationalpark har sit særkende – den største og mest kendte er Masai Mara, som med sine enorme sletter og savannen med de karakteristiske akacietræer er den mest dyrerige i verden, opfylder enhver drøm om safari. Masai Mara er også kendt for dramaet, som hvert år udspiller sig ved Mara floden, når tusindvis af gnuer skal krydse floden under deres vandring kaldet ’The Great Migration’. Ved floden holder krokodiller og flodheste til, og de fleste af savannens dyr – giraf, leopard, elefant, vortesvin, løve, zebra, bøffel, næsehorn, gazelle, gepard og mange flere, kan man opleve komme til floden for at finde et af de mange vandhuller for at drikke. Der er stor mulighed for at opleve The Big Five - leopard, elefant, bøffel, løve og næsehorn på safari. På Masai Mara kan vi også opleve de smukke og stolte masaier, som lever med deres kvæg på savannen.


Oplev løver på Kenya SafariShaba, Samburu og Buffalo Springs er en fantastisk naturoplevelse med halvørken med den livgivende brune flod, Ewasso Ngiro. På safari kan vi opleve kæmpe flokke af elefanter, de flotte netgiraffer, Grevys zebra, Oryx, Dik-dik, Somali struds og et væld af andre fugle.


Rejs på safari i Kenya og se det smukke dyreliv

Også Rift Valley søerne Lake Naivasha og Lake Nakuru har et spændende dyreliv. Lake Naivasha er en ferskvandssø med mere end tusinde flodheste og halvøen Cresent Island, hvor flere scener af storfilmen om Karen Blixen, ’Mit Afrika’ (Out of Africa) med Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne blev indspillet. Lake Nakuru er en sodasø og kendt for sine tusindvis af lyserøde flamingoer og masser af næsehorn. Over savanne og langstrakte sletter knejser Afrikas næsthøjeste bjerg Mount Kenya - centralt i Kenya og lige syd for Ækvator.


I Amboseli nationalpark kan vi på safari opleve gigantiske flokke af elefanter og samtidig har vi udsigt til majestætiske Kilimanjaro Afrikas højeste bjerg, beliggende i Tanzania. Også det sorte næsehorn samt et utal af forskellige fugle, f.eks. den imponerende, kæmpestore Martial Eagle kan opleves på safari i Amboseli. 


Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2053

Tembo Safari, Teglmarken 149, 8800 Viborg
Telefon: +45 70 70 27 97 - Email: info@tembo-safari.dk

4.79 / 5 stjerner baseret på 37 gæsters anmeldelsers