Safari rejserSafari rejser Luk menu

Uforpligtende tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Brug for hjælp?

Vi kontakter dig hurtigst muligt
Læs rejsebreve her
Praktisk info

Botswana Safari

Formidabelt safariland med Okavango-deltaet, Afrikas diamant, og Victoria Falls...

Botswana Safari med lokal, engelsktalende guide:


Afrejsedatoer:  Se kalender under hvert safariprogram.
Omkranset af landene Zimbabwe, Angola, Namibia, Zambia og Sydafrika byder Botswana på utrolige naturoplevelser: halvørkenen Kalahari, det store saltbassin Makgadikgadi-bassinet og verdens største indlandsdelta, Okavango-deltaet. Safari i Okavango-deltaet foregår ofte i mokoro (kano) og er en unik oplevelse: kom helt tæt på de mange fuglearter – blandt andet den sjældne Pel’s fiskeugle, oplev flodhestene i deres rette element og det øvrige fantastiske dyreliv i og omkring det krystalklare vand. Man kan selvfølgelig også køre gamde drive på den klassiske måde i åben safari jeep medbringende drinks og små bites til at nyde under solnedgangen. Safariwalks, eller gåsafarier er der også rig mulighed for.


Hér i Okavango Deltaet møder man nogle af Afrikas bedste safari guider. Deltaet tiltrækker vilde dyr fra mange kilometers afstand og skaber en af Afrikas største koncentrationer af dyreliv. Chobe Nationalpark har mere end 50.000 elefanter og nogle af afrikas største koncentrationer af Greater Kudu – et overflødighedshorn af vilde dyr. Chobe floden og Zambezi floden danner en naturlig grænse til Namibia og Zambia.


Smuk safari i Botswana

På safari i Botswana er det oplagt at krydse de smukke floder og besøge de omkringliggende områder og naturligvis også det sagnomspundne Victoria Vandfald – Victoria Falls, som er det største i Afrika. Victoria Falls kan høres på flere kilometers afstand og vanddampene kan tydeligt ses fra luften. Det fantastiske vandfald har fået sit navn af David Livingstone, der som den første europæer i 1855 så vandfaldet og opkaldte det efter Dronning Victoria.


Moremi Game Reserve er ikke stort i areal, men på oplevelser og især for fugleinteresserede et fantastisk sted, hvor mere end 500 fuglearter kan opleves - både vand- og skovfugle. Også de sjældne leoparder og vilde hunde kan opleves tillige med at utal af savannens øvrige smukke dyr.


Af andre nationalparker kan nævnes Makgadikgadi & Nxai Pans, Central Kalahari Game Reserve, Mashatu Game Reserve og Xakanaxa Lagunen med det rige dyreliv og utrolige landskab. 


Nogle af verdens mest berømte lodges er at finde i Botswana, blandt andre Leroo La Tau, Chobe Game Lodge, Savute Safari Lodge, Camp Moremi, Camp Okavango og David Livingstone Safari Lodge and Spa.


Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2053

Tembo Safari, Teglmarken 149, 8800 Viborg
Telefon: +45 70 70 27 97 - Email: info@tembo-safari.dk

4.79 / 5 stjerner baseret på 37 gæsters anmeldelsers